Hrana umeda pentru pisici Friskies carne de vita in sos 85g
La reducere!

Hrana umeda pentru pisici Friskies carne de vita in sos 85g

Hrană umedă completă pentru pisici adulte, cu gust de vită în sos

9 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Friskies este o dietă completă și echilibrată cu proteine, minerale, taurină și acizi grași Omega 6, au un echilibru optim de grăsimi și carbohidrați, au un conținut ridicat de vitamine A, D, grupuri E - tot ceea ce pisica ta are nevoie pentru fiecare zi. Kitul de vitamine Friskies susține sistemul imunitar al pisicii și ajută la asimilarea activă a furajelor.

Caracteristici ale mâncării Friskies:

  • Proteine ​​de înaltă calitate - ajută la menținerea apărării naturale a corpului, menține tonusul muscular, inclusiv inima, și promovează, de asemenea, o mai bună absorbție a nutrienților.
  • Bine echilibrat în funcție de consumul de energie al pisicii, nivelul de grăsime Un set de vitamine A B E grup pentru o viață sănătoasă și activă a animalului dvs. de companie.
  • Nivelurile optime de vitamina D promovează absorbția nutrienților importanți pentru dezvoltarea oaselor.
  • Creșterea conținutului de fibre pentru îmbunătățirea funcției stomacului și îndepărtarea bilelor de păr.
  • Dozele necesare de metale pentru un nivel normal de activitate și funcționare Gustul mare stimulează un apetit sănătos.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice