Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Digest Sensitive Gravy 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Digest Sensitive Gravy 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv (carne mărunțită în sos)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin® Digest Sensitive în Sos este o formulă cu digestibilitate ridicată destinată pisicilor care au uneori stomacul sensibil; conține de asemenea nutrienți special selectați pentru a reduce mirosurile neplăcute ale scaunului pisicii.

Nivelul ridicat de digestibilitate al Royal Canin® Digest Sensitive în Sos garantează că pisica dumneavoastră beneficiază de o cantitate mai mare din nutrienții de care are nevoie. Conținutul redus de grăsimi specific acestei formule contribuie de asemenea la menținerea unei greutăți ideale. Proteinele au fost incluse la nivelul optim pentru a susține forța musculară și osoasă, protejând în același timp sănătatea digestivă a pisicii dumneavoastră. Această caracteristică asigură totodată faptul că scaunul pisicii dumneavoastră nu va avea un miros puternic deranjant, ceea ce reprezintă în sine un semn al sănătății digestive optime.

Această formulă nutrițională protejează și sănătatea tractului urinar prin limitarea optimă a concentrației mineralelor.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, rețeta Royal Canin® Digest Sensitive este disponibilă și sub formă uscată, crochete crocante și palatabile.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește mixul precis de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

Avantaje:

  • Digestibilitate ridicată - Cu un nivel ridicat de digestibilitate, Digest Sensitive reduce semnificativ mirosul materiilor fecale. (Studiile Royal Canin 2010).
  • Menține greutatea optimă - Asigură menţinerea greutăţii optime.
  • Sănatatea aparatului urinar - Întreţine sănătatea aparatului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa