Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Intense Beauty Jelly 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Intense Beauty Jelly 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, ajută la menţinerea sănătății pielii și robei (carne mărunțită în aspic)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Blana pisicii dumneavoastră reprezintă un element de frumusețe, așadar este esențial ca pisica să consume nivelul optim de nutrienți, deoarece, în caz contrar, starea generală de sănătate precum și aspectul blănii ar putea fi sub nivelul dorit.

Royal Canin® Intense Beauty în aspic conține un complex brevetat de antioxidanți și acizi grași (Omega-3 și Omega-6) într-o formulă special concepută pentru a susține și menține frumusețea și sănătatea blănii și pielii pisicii dumneavoastră.

Royal Canin® Intense Beauty în aspic vă ajută de asemenea pisica să își mențină greutatea ideală - cu un conținut de grăsimi de doar 3,7%, această hrană împiedică creșterea excesivă în greutate, iar nivelul optim de proteine contribuie la o dezvoltare și creștere musculară sănătoasă.

Hrana Royal Canin® Intense Beauty în aspic susține de asemenea sănătatea sistemului urinar, deoarece contribuie la menținerea funcționării vezicii pisicii.

Avantaje:

  • Suport pentru o piele sănătoasă și robă strălucitoare - Ajută la menținerea frumuseții robei prin aportul de acizi grași Omega 3 și Omega 6.
  • Menține greutatea optimă - Ajută la menţinerea greutăţii optime a pisicilor.
  • Sănătatea aparatului urinar Ajută la menţinerea sănătăţii aparatului urinar.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa