Hrana umeda pentru pisici Royal Canin VET Urinary S/O 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin VET Urinary S/O 85g

Hrană umedă veterinară, completă, pentru pisici adulte care suferă de boli ale tractului urinar inferior

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O - hrană umedă dietetică pentru pisici adulte cu probleme ale tractului urinar, reglează valoarea pH-ului urinar & crește volumul urinei, ingredientele dizolvă pietrele struvite & oxaltul de calciu.

Această hrană umedă dietetică este concepută special pentru pisicile adulte, care suferă de afecțiuni ale tractului urinar. Hrana ajută la dizolvarea pietrelor struvite dureroase și a cristalelor, dar și a pietrelor de oxalat de calciu. În același timp, aceasta contracarează regenerarea acestora și scade riscul de cistită. Ingredientele măresc volumul de urină optimizează valorile RSS. De asemenea, hrana furnizeză organismului pisicii dumneavoastră toate substanțele nutritive și vitale de care aceasta are nevoie pentru un sistem imunitar intact.

Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O are în compoziție sulfat de calciu și DL-metioniă, ingrediente ce conțin acid uric. În plus, această hrană umedă are un conținut redus de minerale. Acest lucru contracarează formarea de pietre urinare. Acestea sunt dizolvate datorită creșterii volumului de urină, iar tractul urinar este mai bine curățat. Astfel, hrana ajută suplimentar la menținerea sănătății tractului urinar. Cu această hrană umedă sprijiniți în mod eficient sănătatea pisicii dumneavoastră, oferindu-i, în același timp, și un gust delicios.

Avantaje:

  • Hrană completă dietetică pentru pisici adulte pentru dizolvarea pietrelor struvite și pentru a reduce recurența acestora.
  • Proprietăți de acidifierea a urinei și conținut scăzut de magneziu.
  • Contra pietrelor struvite & oxalatului de calciu: dizolvă pietrele și cristalele urinare și scade riscul reapariția lor.
  • Creșterea volumului de urină: ingredientele stimulează producerea unei cantități crescute de urină & o mai bună curățire a tractului urinar.
  • Optimizează valoarea pH-ului & RSS din urină: ingredientele cu acid uric formeazăun mediu urinar nefavorabil pietrelor urinare.
  • Conținut redus de minerale: cantitatea scăzută de minerale împiedică apariția pietrelor urinare.
  • Formulă echilibrată: amestecul optim de substanțe nutritive & vitale contribuie la un sistem imunitar intact.
  • Dezvoltată de medici veterinari: compoziția hranei îmbunătățește semnificativ bunăstarea pisicii dumneavoastră.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice