Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Hairball Care Gravy 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Hairball Care Gravy 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la reducerea formării bezoarelor (carne mărunțită în sos)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Bezoarele se formează atunci când părul ingerat rămâne în stomacul pisicii dumneavoastră, fără să mai treacă prin tractul digestiv. Cea mai mare parte a părului ingerat trece prin tractul digestiv cu ușurință, însă cantitățile mari de păr pot avea ca rezultat formarea bezoarelor.

Din acest motiv, formula Royal Canin® Hairball Care în Sos a fost concepută pentru a ajuta pisica să elimine părul ingerat prin stimularea tranzitului intestinal, prin eliminarea părului în exces care de obicei rămâne în stomac.

Royal Canin® Hairball Care în Sos ajută de asemenea pisica să își mențină greutatea ideală, având un conținut de grăsimi de doar 2,7%. Sunt de asemenea incluși acizi grași care sunt o sursă valoroasă de energie. Digestibilitatea ridicată este susținută prin includerea fibrelor alimentare în hrana Royal Canin® Hairball Care în Sos, ceea ce contribuie la echilibrul florei intestinale și la menținerea activității sănătoase a tractului digestiv.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, formula nutrițională Royal Canin® Hairball Care este disponibilă și ca hrană uscată, cu crochete crocante și delicioase.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă a ambelor formule de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

Avantaje:

  • Reduce formarea bezoarelor - Contribuie la eliminarea pe cale naturală a părului ingerat, prin stimularea tranzitului intestinal.
  • Menține greutatea optimă - Ajută la menţinerea greutăţii optime a pisicilor.
  • Digestie sănătoasă - Rețetă cu grad ridicat de asimilare.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa