Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Urinary Care Gravy 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Urinary Care Gravy 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte, cu vârsta peste 1 an, ajută la menţinerea sănătăţii aparatului urinar (carne mărunțită în sos)

32 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Dacă observați că pisica dumneavoastră urinează mult mai des și este mai neatentă în ceea ce privește locurile potrivite pentru această activitate (de ex., afară sau în litieră), atunci este posibil să aibă o afecțiune urinară. Chiar dacă nu ați remarcat nimic neobișnuit în ceea ce privește obiceiurile pisicii dumneavoastră atunci când merge la litieră, este totuși recomandat să consultați medicul veterinar, deoarece problemele de sănătate nu sunt întotdeauna vizibile imediat în exterior.

Formula nutrițională Royal Canin® Urinary Care în Sos este adaptată în mod special pentru a menține un echilibru sănătos al mineralelor în urina pisicii dumneavoastră pentru a proteja astfel sănătatea tractului urinar. Știm că problemele urinare sunt mai frecvente la pisicile supraponderale, prin urmare ajutând-o să își mențină greutatea corporală ideală contribuiți în același timp la sănătatea tractului ei urinar.

Această hrană prezintă un profil nutrițional care este preferat în mod instinctiv de pisicile adulte, stimulând palatabilitatea și consumul complet.

Formula nutrițională Royal Canin® Urinary Care este disponibilă și ca hrană uscată, cu crochete crocante și delicioase.

Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă a ambelor formule de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

Avantaje:

  • Menține echilibrul mineral al urinei - Ajută la menținerea concetrației urinei în parametrii optimi, prin controlarea nivelului de minerale și reducerea pH-ului urinar.
  • Menține greutatea optimă - Ajută la menţinerea greutăţii optime.
  • Preferată în mod instinctiv - Profil Nutriţional Optim, preferat instinctiv de pisicile adulte.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice