Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Sterilised Jelly 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Sterilised Jelly 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte sterilizate (carne mărunțită în aspic)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Stoc epuizat

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Sterilised în gelatină - hrană pentru pisici adulte sterilizate, cu nivel mic de minerale pentru sănătatea sistemului urinar și nivel moderat de calorii pentru menținerea greutății ideale.

O dietă corectă ia în considerare vârsta, fiziologia, rasa și stilul de viață al unei pisici. Royal Canin ia în considerare acești parameterii și este ajustată special conform cerințelor nutriționale ale pisicilor. Royal Canin Sterilised în aspic este o hrană specială pentru pisici sterilizate. Hrana Royal Canin este bazată pe angajamentul Royal Canin's și include Macro Nutrient Profile, fiind preferată instinctiv de pisici.

Royal Canin Sterilised ajută pisicile sterilizate să-și mențină greutatea ideală și să aibă un tract urinar sănătos.

  • Deja la doar 48 de ore după sterilizare, apetitul pisicilor va crește cu 20%, iar nevoia lor de energie va scade cu 30%. Hrana are un nivel redus de carbohidrați care ajută la creșterea treptată a nivelului de zahăr din sânge și astfel la evitarea instalării senzației premature de foame.
  • Deoarece de obicei pisicile beau mai puțină apă după ce sunt sterilizate, pe lângă îngrășare, ele pot dezvolta pietre renale. De aceea, în această mâncare, concentrația de minerale este redusă ,fapt ce sprijină menținerea unei valori mici a pH-ului.
  • Profilul nutrițional optim (ONP) pentru pisici adulte asigură o preferință instinctivă și de durată a pisicilor pentru această mâncare. Fiindcă hrana e inutilă dacă pisica nu o mănâncă...
  • Royal Canin Sterilised conține bucățele de carne consistente în gelatină delicioasă. Pliculețele porționate optim păstrează aroma mâncării și îi protejează valoarea nutrițională de calitate înaltă. Plicurile sunt totodată ușor de deschis.

Avantaje:

  • Acizi grași esențiali: furnizează energie valoroasă, ajută la întărirea sistemului imunitar și contribuie la frumusețea blăniței.
  • Multe vitamine: cu efect antioxidant, întăresc sistmul imunitar și sprijină metabolismul.
  • Minerale: sprijină metabolismul, sănătatea pielii și asigură o structură osoasă puternică.
  • Fibre: contribuie la sănătatea florei intestinale și astfel la o digestie optimă.
  • Proteine: asigură dezvoltarea optimă a organselor, mușchilor și a țesutului conector.
  • Grad ridicat de digerabilitate: datorită selecției atente a ingredientelor și a proteinelor cu grad de digerabilitate de 90%.
  • Preferință instinctivă – Profil Nutrițional optim: noua mâncare sănătoasă cu Profil Nutrițional Optim (PNO) are o formulă ajustată în funcție de etapa vieții și de caracteristicile pisicii. Acest profil nutrițional optim se referă la distribuția nutrienților care asigură energie. Reprezintă astfel un echilibru optim între proteine, grăsimi și carbohidrați, echilibru care asigură o acceptare de durată a mâncării. Profilul nutrițional specific variază în funcție de vârsta pisicilor, dar și a fiziologiei (ex. sarcină, lactație).

Pisicile au abilitatea de a recunoaște și hrana care se apropie cel mai mult de profilul lor individual și spre aceasta vor avea o preferință instinctivă. Hrana de calitate Royal Canin bazată pe conceptul Profil Nutrițional Optim garantează acceptare excepțională și de durată din partea pisicilor. Ele pur și simplu nu se vor plictisi de Royal Canin! De accea nu este necesar nici măcar să schimbați aroma/sortimentul de hrană, mai ales dat fiind faptul că gustul e doar un mic criteriu luat în considerare de pisici când își aleg hrana.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice