Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Instinctive Jelly 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Instinctive Jelly 85g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte (carne mărunțită in aspic)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Poate fi uneori dificil să găsiți o hrană pentru pisica dumneavoastră care să fie benefică din punct de vedere nutrițional și apetisantă. Pisicile pot fi capricioase și adesea nu vor consuma o hrană care nu este pe gustul lor, chiar dacă este adaptată pentru a include nutrienții de care pisica dumneavoastră are nevoie.

Formula nutrițională Royal Canin® Instinctive în Aspic este concepută pentru a corespunde Profilului Macro-Nutrițional care este preferat în mod instinctiv de pisicile adulte. Cu un conținut de nutrienți atent selecționați pentru palatabilitate optimă și maximizarea gustului și mirosului, produsul final este o soluție nutrițională absolut irezistibilă pentru pisica dumneavoastră.

Datorită includerii unei diversități de vitamine, minerale și aminoacizi (toate acestea fiind necesare pentru a menține sănătatea generală și creșterea optimă), pisica dumneavoastră va consuma o hrană cu digestibilitatea ridicată și echilibrată din punct de vedere nutrițional.

Mixul de nutrienți a fost conceput nu doar pentru ca hrana să fie consumată instinctiv și să asigure sănătatea nutrițională, ci și pentru a-i menține greutatea ideală și pentru a proteja sănătatea aparatului urinar.

Formula nutrițională Royal Canin® Instinctive în Aspic are un conținut optim de grăsimi pentru reglarea corespunzătoare a nivelurilor de energie și pentru menținerea greutății. În plus, amestecul de fibre și proteinele contribuie la senzația de sațietate.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, formula nutrițională Royal Canin® Instinctive este de asemenea disponibilă în sos delicios.

Avantaje:

  • Preferata în mod instinctiv - Creată special pentru a întruni condițiile unui Profi Macro Nutrițional optim, ce este preferat instinctiv de pisicile adulte.
  • Sănătatea aparatului urinar - Ajută la menținerea sănătății aparatului urinar.
  • Menține greutatea optimă - Formulată pentru a contribui la menținerea unei greutăți ideale.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa