Hrana umeda pentru pisoi Royal Canin Kitten Jelly 85g

Hrana umeda pentru pisoi Royal Canin Kitten Jelly 85g

Hrană completă pentru pui de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (carne mărunţită în aspic)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Trecerea de la laptele matern la hrana solidă este una din cele mai importante etape din viața pisoiului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că este vital să îi oferiți pisoiului dumneavoastră hrana care îi place și totodată hrana de care are nevoie, pentru a forma obiceiuri corespunzătoare de hrănire și a asigura aportul nutrițional esențial.

Din acest motiv, formula Royal Canin® Kitten în Aspic este concepută pentru a corespunde profilului nutrițional optim care este preferat instinctiv de puii de pisică. Dacă hrăniți pisoiul cu o dietă palatabilă, care ține cont de gust, miros și textură, acest lucru va duce la acceptarea instinctivă pe termen lung a hranei nutritive pe care i-o oferiți.

Royal Canin® Kitten în Aspic asigură toți nutrienții esențiali pentru a susține nevoile ridicate de energie și pentru a contribui la consolidarea oaselor, precum și la întreținerea stării generale de sănătate. În a doua etapă de creștere (4-12 luni), sistemul imunitar al pisoiului dumneavoastră nu s-a dezvoltat încă pe deplin.

Royal Canin Kitten ajută la fortificarea mecanismelor naturale de apărare ale organismului pisoiului dumneavoastră datorită complexului de antioxidanți, precum vitamina E, vitamina C, taurina și luteina. Dieta Royal Canin® Kitten în Aspic este special concepută pentru a facilita masticația, putând fi totodată consumată de pisica-mamă.

Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, hrana Royal Canin® Kitten este de asemenea disponibilă ca hrană umedă în sos delicios.

Avantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Susține dezvoltarea sistemului imunitar și menținerea sănătății puiului de pisică în a 2-a etapă de creștere.
  • Ușor de mestecat - Bucați mici de carne în aspic, care încurajează masticația.
  • Preferată în mod instinctiv - Gradul ridicat de palatabilitate datorat Profilului Macro Nutrițional favorizează alegerea hranei în mod instinctiv de către puiul de pisică.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa