Hrana umeda pentru pisoi Royal Canin Kitten Gravy 85g

Hrana umeda pentru pisoi Royal Canin Kitten Gravy 85g

Hrană completă pentru pui de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (carne mărunţită în sos)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Pentru a-i oferi pisoiului cel mai bun start în viață, trebuie să începeți cu o hrană corectă. Oferindu-i nutrienții esențiali de care are nevoie, asigurați pisoiului suportul adecvat în etapele critice de creștere și dezvoltare, precum și ulterior.

Înțărcarea pisoilor poate fi dificilă, mai ales dacă hrana nu este adaptată special cerințelor nutriționale și preferințelor pisoiului. Din acest motiv, formula nutrițională Royal Canin® Kitten în Sos este concepută pentru a corespunde profilului nutrițional optim care este preferat instinctiv de puii de pisică.

Dacă hrăniți pisoiul cu o formulă nutrițională palatabilă, care ține cont de gust, miros și textură, acest lucru va duce la acceptarea instinctivă pe termen lung a formulei nutritive pe care i-o oferiți. Formula nutrițională Royal Canin® Kitten în Sos asigură toți nutrienții esențiali pentru a susține cerințele ridicate de energie și pentru a contribui la consolidarea oaselor, precum și la menținerea sănătății generale.

În a doua etapă de creștere (4-12 luni), sistemul imunitar al pisoiului nu s-a dezvoltat încă pe deplin. Royal Canin Kitten susține consolidarea mecanismelor naturale de apărare ale organismului pisoiului printr-un complex de antioxidanți, precum vitamina E, vitamina C, taurina și luteina.

Formula nutrițională Royal Canin® Kitten Instinctive în Sos este special concepută pentru a facilita masticația, fiind totodată potrivită și pentru pisica-mamă.

Acantaje:

  • Susține sistemul imunitar - Susține dezvoltarea sistemului imunitar si menținerea sănătății puiului de pisică în a 2-a etapă de creștere.
  • Ușor de mestecat - Bucați mici de carne în sos, care încurajează masticația.
  • Preferată în mod instinctiv - Gradul ridicat de palatabilitate datorat Profilului Macro Nutrițional favorizează alegerea hranei în mod instinctiv de către puiul de pisică.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa