Hrana umeda pentru pisici Gourmet Gold Duo cu iepure si ficat in sos 85g
La reducere! - 350 LEI

Hrana umeda pentru pisici Gourmet Gold Duo cu iepure si ficat in sos 85g

Hrană umedă completă pentru pisici adulte, cu iepure și ficat în sos

1250 lei 16 lei - 350 LEI
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Stoc epuizat

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Pisica ta este un adevărat cunoscător culinar care iubește varietatea de mâncăruri și căutați întotdeauna noi combinații și rețete care să surprindă și să-i satisfacă gustul rafinat. De aceea, Gourmet® Gold a creat Duo Delice, o linie delicioasă realizată cu ingrediente de înaltă calitate, cu o textură de chifteluță pe care pisica ta o va iubi.

„Chifteluțele fine” Gourmet® Gold, cu carne de iepure și ficat, sunt bucăți de carne de iepure feliate delicat, cu adaos de ficat, condimentate cu un sos delicios. „Chifteluțele fine” sunt o rețetă pentru ca pisica ta să se bucure de fiecare bucățică.

Toate rețetele Gourmet® Gold nu conțin arome artificiale adăugate.

Ghid de hrănire: Pentru o pisică adultă de greutate medie (4 kg), se oferă 4 cutii pe zi, în cel puțin 2 mese separate. A se servi la temperatura camerei. Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice