Hrana umeda pentru pisici Pro Plan Veterinary Diets EN St/Ox Gastrointestinal with Salmon 85g

Hrana umeda pentru pisici Pro Plan Veterinary Diets EN St/Ox Gastrointestinal with Salmon 85g

Hrană umedă dietetică cu somon pentru pisici, în caz de indigestie și boli digestive, optimizează absorbția de nutrienți, conținut de grăsime redus, cu prebiotice

26 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina Veterinary Diets Feline EN este alegerea potrivită pentru pisicile cu tulburări gastrointestinale temporare sau cronice sau boli care inhibă absorbția nutrienților în organism. Hrana umedă are un gust delicios, este bine acceptată chiar și de pisicile cu apetit redus și este special creată pentru a optimiza aportul de nutrienți.

Hrana de la Purina conține somon, iar compoziția sa este concepută pentru a despovăra sistemul digestiv. Conține proteine din puține surse, fapt ce reduce reacțiile nedorite ale intestinului. Conținutul de grăsime este redus, iar „povara“ asupra tractului digestiv este minimizată. În plus, hrana umedă este îmbogățită cu prebiotice, care contribuie la sănătatea și buna funcționarea intestinului.

Purina Veterinary Diets Feline EN este potrivită atât pentru pisoi, cât și pentru pisicile adulte.

Avantaje:

  • Hrană umedă pentru pisici tinere și adulte.
  • În caz de tulburări și boli ale sistemului digestiv: optimizează asimilarea nutrienților în tractul digestiv, furnizează pisicii nutrienți esențiali și este potrivită pentru pisicile tinere și adulte.
  • Număr limitat de surse de proteine: minimizează tulburările digestive.
  • Cu prebiotice: susține funcția intestinului.
  • Conținut moderat de grăsime: nu împovărează excesiv sistemul digestiv.
  • Foarte gustoasă: bucățele de somon în sos delicios, acceptată și de către pisicile care sunt un apetit redus din cauza bolii.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice