Hrana umeda pentru caini Pro Plan Veterinary Diets EN Gastrointestinal 400g

Hrana umeda pentru caini Pro Plan Veterinary Diets EN Gastrointestinal 400g

Hrana umeda completa pentru caini, formulata stiintific pentru a sprijini cainii adulti cu tulburari intestinale

80 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Purina® Pro Plan® Veterinary Diets Canine EN Gastrointestinal - hrana umeda completa pentru caini, formulata stiintific pentru a sprijini cainii adulti cu tulburari intestinale.

Formula foarte digestibila, densa in energie, continand un numar limitat de surse de proteine pentru a ajuta la minimizarea incarcarii intestinului.

Formulata pentru a usura digestia si a imbunatati echilibrul microbian in intestin, aceasta dieta poate ajuta la gestionarea nutritionala a bolilor gastrointestinale acute si cronice. Un echilibru de fibre solubile si insolubile ajuta, de asemenea, la scaunele de buna calitate.

Avantaje:

  • Grasimi reduse pentru a minimiza maldigestia grasimilor.
  • AGCM - contine ulei de cocos cu niveluri ridicate de acizi grasi cu catena medie (AGCM) pentru a furniza o sursa de energie usor de digerat si absorbit.
  • Reziduuri reduse: inalta digestibilitate pentru a sustine o absorbtie ridicata a nutrientilor si a ajuta la reducerea incarcarii cu dieta la nivelul intestinului afectat.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,400
Referinte specifice