Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Sensory Smell Chunks in Gravy 85g

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin Sensory Smell Chunks in Gravy 85g

Hrană completă special adaptată pisicilor adulte cu vârsta peste 1 an, ce stimulează simţul olfactiv puternic al pisicii (bucăți de carne în sos)

35 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Sensory Smell - hrană umedă completă pentru pisici adulte, bucățele delicioase în sos, stimulează simțul olfactiv pentru acceptabilitate maximă, susține sănătatea tractului urinar, în pliculeț practic.

Pisicile sunt ființe senzoriale, care, cu simțurile lor unice, percep mediul înconjurător într-un mod foarte special. Dacă simțurile le sunt stimulate, și starea lor de bine crește. Cu seria de produse SENSORY, Royal Canin a dezvoltat trei tipuri de hrană umedă, fiecare dintre acestea stimulând simțul olfactiv și gustativ al pisicii, precum și senzația bucotactilă, oferindu-i astfel o experiență culinară senzorială deosebită.

Pisicile au un simț olfactiv foarte dezvoltat. Când își aleg hrana, ele sunt ghidate, în principal, de miros. Aroma atractivă a hranei stimulează mirosul pisicii. Formula Sensory Smell de la Royal Canin are o aromă de pește provenit din pescuit sustenabil și se remarcă prin componentele precum grăsime, fructe și nuci, care sunt deosebit de atractive pentru simțul olfactiv al pisicii.

Avantaje:

  • Stimuli pentru simțul olfactiv - Stimulează simţul olfactiv puternic al pisicii.
  • Stimuli pentru simțuri - Starea de bine a pisicilor este amplificată de variaţiile senzoriale oferite de hrană. ROYAL CANIN® SENSORY stimulează simţurile pisicilor şi le îmbogăţeşte experienţa de hrănire.
  • Preferată în mod instinctiv - Reţetă creată special pentru a întruni condițiile unui profil macro nutrițional optim, ce este preferat instinctiv de pisicile adulte.
  • Aparat urinar sănătos - Rețetă formulată special pentru a susține sănătatea aparatului urinar.

Hrănirea mixtă cu hrană umedă și uscată oferă pisicii o textură variată, care are efect de stimulare a apetitului, fiind astfel potrivită și pentru pisicile pretențioase. Hrana umedă Sensory poate fi integrată în rutina de hrănire mixtă împreună cu toate tipurile de hrană uscată Royal Canin Feline Health Nutrition Adult.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice