Hrana umeda pentru caini Royal Canin VET Gastrointestinal Low Fat 410g
La comandă

Hrana umeda pentru caini Royal Canin VET Gastrointestinal Low Fat 410g

Dietă veterinară completă pentru câini adulţi, cu vârsta de peste 1 an, ce suferă de afecțiuni gastrointestinale

110 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Canine Gastro Intestinal Low Fat - hrană dietetică pentru câini cu diareee cronică și acută sau hiperlipidemie, puține grăsimi & fibre, cu FOS & MOS pentru o bună activitate intestinală, protecție celulară datorită antioxidanților.

Tractul gastrointestinal este un organ foarte sensibil la câini, supus la multe influențe. Mulți câini suferă de diaree cronică și/sau vomat. O schimbare pe termen lung a dietei este adesea inevitabilă. Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat e o mâncare umedă de regim special concepută pentru câini predispuși la supraponderabilitate sau care au nevoie de o alimentație săracă în grăsimi. O hrană cu nivel mic de grăsimi poate ajuta la îmbunătățirea digestiei la câinii cu hiperlipidimie sau pancreatită acută. Proteinele de calitate înaltă reduc procesele de fermentare din intestine, iar nivelul redus de fibre favorizează o bună absorbție a substanțelor nutritive și contribuie la digerabilitate. Fibrele fermentabile (pulpa de sfecă, FOS) contribuie la o floră intestinală echilibrată. Complexul patentat de antioxidanți ajută la combaterea reziduurilor metabolice agresive și întărește sistemul imunitar al câinelui vostru.

Avantaje:

  • Suport digestiv - O formulă foarte digestibilă, cu o cantitate echilibrată de fibre, incluzând prebiotice, pentru a susține o digestie normală și un tranzit sănătos.
  • Conținut redus de grăsimi - Pentru managementul nutrițional la câinii care necesită o dietă hipolipidică.
  • Aport echilibrat de fibre - Conținut limitat în fibre pentru a permite oferirea unui nivel energetic de menținere în ciuda limitării grăsimilor.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,410
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa