Hrana umeda pentru caini Royal Canin VET Hepatic 420g
La comandă

Hrana umeda pentru caini Royal Canin VET Hepatic 420g

Dietă veterinară completă pentru câini adulţi, cu vârsta de peste 1 an, ce suferă de afecțiuni hepatice

110 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Dieta Hepatic este o hrană completă pentru câini, formulată pentru a susține funcția ficatului în cazul insuficienței hepatice cronice și pentru a diminua cumularea cuprului în celulele ficatului.

Produsul conține un nivel energetic ridicat pentru a contribui la menținerea greutății câinilor cu insuficiență hepatică. L-carnitina stimulează utilizarea grăsimii la nivel hepatic, evitând catabolismul proteic și limitând riscul encefalopatiei cu origine hepatică.

Suportul nutriţional joacă un rol cheie în tratamentul insuficienţei hepatice:

  • diminuând efortul metabolic;
  • prin limitarea aportului caloric de origine proteică;
  • prin aport de antioxidanţi pentru neutralizarea radicalilor liberi;
  • prin limitarea evoluţiei atât a inflamaţiei cât şi a fibrozei;
  • prin furnizarea de nutrimente esenţiale pentru regenerarea hepatocitului.

Complexul sinergic de antioxidanți reduce stresul oxidativ și contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Durata administrării depinde de originea patologiei și de capacitatea de regenerare a țesutului hepatic. Pentru afecțiunile cronice, e posibil să fie necesară o prescriere pentru toată durata vieții. Pentru a limita efortul hepatic postprandial se recomandă împărțirea în mese multiple și respectarea porției zilnice recomandate.

Avantaje:

  • Conținut proteic adaptat - Nivel adaptat de proteine de înaltă calitate pentru a susține funcția hepatică în caz de insuficiență hepatică cronică.
  • Conținut redus de cupru - Nivel scăzut de cupru ce contribuie la minimizarea acumulării acestuia în celulele hepatice.
  • Nivel de energie crescut - Un conținut energetic crescut pentru a reduce volumul meselor și pentru a diminua solicitarea intestinală.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,420
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa