Hrana umeda pentru pisici Royal Canin VET Renal with Fish 85gx12buc
La comandă

Hrana umeda pentru pisici Royal Canin VET Renal with Fish 85gx12buc

Hrană dietetică completă pentru pisici adulte, cu vârsta de peste 1 an, ce suferă de afecțiuni renale (hrană umedă în sos)

420 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Royal Canin Veterinary Feline Renal - hrană umedă completă pentru pisici peste 6 luni ce suferă de insuficiență renală cronică sau encefalopatie hepatică, precum și pentru profilaxia pietrelor renale.

Pisicile cu insuficiență renală cronică suferă adesea de anorexie și au nevoie de o hrană cu nivel ridicat de acceptanță și disponibilă în diferite tipuri. Datorită densității ridicate de energie, această hrană acoperă necesarul caloric al pisicii chiar oferită în cantități mici. Royal Canin Renal cu peşte este o mâncare completă pentru pisici ce ajută la întărirea funcției renale în caz de insuficiență renală cronică sau temporară și e se combină ideal cu hrana uscată Royal Canin Veterinary Feline Renal. Mâncarea poate fi folosită și cu rol profilactic pentru pisicile predispuse la litiază cu urați și oxalate de calciu, deoarece are un nivel redus de fosfor și conține proteine de calitate superioară. Complexul de antioxidanți din hrană întărește membrana celulară și sistemul natural de apărare al organismului.

Indicații:

  • Insuficiență renală cronică (CNI).
  • Encefalopatie hepatică.
  • Profilaxia oxalatelor de calciu în cazul insuficienței renale.
  • Profilaxia recurenței pietrelor de oxalat și de cistină.

Avantaje:

  • Suport renal - Formulată cu un nivel scăzut de fosfor și cu un nivel moderat de proteină de calitate superioară, pentru a susține funcția renală și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pisicii.
  • Energie adaptată - Conținut energetic adaptat pentru a reduce volumul porției și pentru a compensa apetitul diminuat.
  • Profil aromatic - Un profil aromatic specific, cu o formă specială a crochetei, pentru a stimula apetitul pisicii, mai ales în cazurile de refuz al hranei.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Greutate (kg)
0,085
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa