Lista de produse dupa marca Leonardo

Leonardo - hrană super premium pentru pisici.

Leonardo

Hrana Leonardo® Super Premium pentru pisici este produsă în Germania din ingrediente de calitate superioară - fără coloranți, arome sau conservanți artificiali. Și, desigur, fără testare pe animale!

Suntem capabili să utilizăm ingrediente care nu ar fi disponibile deloc sau ar fi disponibile în cantități insuficiente pentru companiile multinaționale de hrană pentru animale. Prin urmare, puteți găsi ingrediente inovative în hrana noastră, precum creveți kril, făină de semințe de struguri sau STAY-Clean™.

Ce determină o mâncare bună pentru pisici? Având în vedere că este vorba despre aroma și naturalețea rețetelor noastre, ne-am rafinat fiecare rețetă cu cele mai bune ingrediente. Îmbunătățită cu o mulțime de componente vitale, fiecare rețetă Leonardo® contribuie la starea de bine a pisicii, de exemplu oferă o protecție suplimentară a dinților împotriva formării plăcii dăunătoare, facilitează eliminarea ghemotoacelor de păr și îmbunătățește sistemul imunitar al pisicilor care trăiesc în casă.

O abordare holistică. Leonardo® este rezultatul unui concept de alimentație holistică, menținând vitalitatea pisicii cu ajutorul ingredientelor natural echilibrate.

1020 lei
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Hrană completă holistică pentru puii de pisică cu vârsta cuprinsă între 4-16 săptămâni și femele adulte aflate în ultima etapă de gestație și pe întreg parcursul lactației