Lista de produse dupa marca Cat Chow

Purina Cat Chow - susţine-i în mod natural fiecare mişcare!

Cat Chow

Purina Cat Chow susține pisicile extraordinare în mod natural cu beneficiile oferite de natură. Pisica ta este extraordinară. Pentru a o susține, Purina Cat Chow vine cu o formulă specială cu proteine de calitate și ingrediente naturale. Hrana Purina pentru pisici este bogată în pui și include Nutrium, o combinație specifică de fibre din surse naturale și o sursă naturală de prebiotic, care îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și contribuie la o digestie sănătoasă.

Susținută de expertiza noastră în nutriție felină încă din 1926, Purina Cat Chow este o hrană completă și echilibrată care îi oferă pisicii tale o viață sănătoasă și extraordinară, în mod natural.

La Purina înțelegem și apreciem faptul că fiecare pisică este diferită și, în consecință, are nevoi nutriționale diferite. Tocmai de aceea îți punem la dispoziție mai multe sortimente de hrană pentru pisici Purina.

Alege dintre sortimentele Purina junior pentru pisici, de exemplu Cat Chow Kitten, sau dintre cele pentru pisici adulte Cat Chow Adult, în funcție de vârsta animalului tău de companie. Gama noastră include de asemenea și produse ideale pentru controlul ghemotoacelor de păr, pentru pisici sterilizate, pentru cu infecții de tract urinar sau cu sensibilități digestive. Alege hrana potrivită pentru pisica ta și aceasta va mieuna de bucurie!